Skräddarsydd webbutveckling av
hemsidor och webshoppar.

En hemsida eller webbshop ska inte bara vara snygg. Den ska ha funktion också.

Vi hjälper dig med

Design av säljande webshoppar och hemsidor

Vi hjälper dig att utforma en säljande miljö som lyfter fram din produkt eller din tjänst på bästa sätt. Få hjälp med allt från sajtens struktur till formgivning och design! Vi kan även hjälpa dig sälja dina produkter i olika kanaler som Amazon och Rakuten.

Implementera betalningsmetoder

Implementera betalningsmetoder. Vill du ta betalt för produkter eller tjänster på din webbsida. Vi har mångårig erfarenhet av utveckling och implementering för betalmetoder och betalväxlar och säkra och krypterade transaktioner mellan webbplats och banker eller andra betalleverantörer.

Utveckling av funktioner

Oavsett vilken funktionalitet du vill ha på webbplatsen – från frågeformulär till databassökningar – kan vi snabbt och proffsigt ta fram och implementera dem åt dig. Vi har mångårig erfarenhet av utveckling i miljöer som Windows Server, Linux. MySQL, Microsoft IIS, Apache, Umbraco och WordPress.

SEO

Sökmotoroptimering är kritiskt om du vill öka trafiken till din webbplats. Genom att anpassa text och metatitlar på webbplatsen ökar möjligheten att ranka väl hos Google och andra sökmotorer. Vi gör en söktermsanalys för ditt verksamhetsområde, och optimerar innehållet på din webbplats för att ranka väl vid sökningar.

Hör av dig!

Har du problem, synpunkter eller frågor? Kontakta oss! Vi är till för att hjälpa till.